شرکت راساموتور خاورمیانه سوزوکی بالنو را به عنوان پنجمین محصول خود و یک هاچ بک ژاپنی-هندی احتمالا با قیمت یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان بزودی راهی بازار خواهد کرد.


صبح امروز در شرکت راسا موتور خاورمیانه اقدام به معرفی سوزوکی بالنو کرد، این بار سوزوکی با شرکت راساموتور قرار است در بازار خودروهای ژاپنی تنوعی ایجاد کند. البته گفته می شود که مافیای صنعت خودرو و دستورالعمل های سختگیرانه واردات مانع از ورود محصولات جدید و جذاب سوزوکی به ایران شده است و آنچه از این برند خوشنام در کشور مشاهده خواهیم کرد، ساخت و تولید ماروتی سوزوکی است. البته برند سوزوکی در بازار ایران می تواند اعتماد مشتریان به کیفیت را بازگرداند و انتظار یک محصول ژاپنی را برآورده کند. در ادامه به بررسی و تست سوزوکی بالنو خواهیم پرداخت:


طراحی ساده اما زیبا


در نمای جلو سوزوکی بالنو شاهد جلوپنجره و چراغ های کشیده با تزئینات کروم هستیم، روی کاپوت این خودرو خطوط تیز و احجام ساده کارشده است. در نمای جانبی این خودرو خط شخصیت و حجم قابل توجهی وجود دارد، در نمای عقب خودرو نیز چراغ های سی شکل کشیده در کنار سپر مرتفع سادگی و زیبایی را به رخ می کشد.


در زمان ورود به کابین این خودرو فرمان دی-کات و نمایشگر ۹ اینچی اندروید کارپلی جلب توجه می کند. در زمان قرارگیری پشت فرمان این خودرو، حس کابین رنو ساندرو که معیار کیفیت در تولید خودروهای مونتاژی بود، ایجاد می شود. این خودرو ژاپنی-هندی دارای قطعات با متریال با کیفیت و ارگونومی قابل قبولی است.


هرچند که صندلی های ردیف جلو این محصول به صورت دستی قابل تنظیم است، اما طراحی خاص و کیفیت بالای آن فقدان آپشن صندلی برقی را جبران می کند. لیور دنده این محصول به صورت در بهترین حالت دسترسی راننده قرار گرفته است، در این خودرو خبری از سانروف یا سقف پانوراما نیست، اما عایق بندی حرارتی و صدای آن کمترین نویز یا دما را به کابین منتقل نمی کند. در ردیف عقب خودرو نیز علیرغم استفاده از سیستم تعلیق نیمه مستقل محور پیچشی، فضای پای قابل قبولی وجود دارد


قوای فنی بالنون مناسب سوخت ایران


سوزوکی در این خودرو از یک موتور ۱.۵ لیتر با قدرت ۱۰۵ اسب بخار و ۱۳۸نیوتن متر گشتاور استفاده کرده است، این پیشرانه قدرت تولیدی را به گیربکس چهار سرعته اتوماتیک جهت انتقال به محور جلو هدایت می کند. بالنو در هر ۱۰۰ کیلومتر فقط ۵.۴ لیتر بنزین مصرف می کند و پیشرانه آن با فقر کیفی و اکتان بنزین در خاورمیانه نیز تطابق دارد. بنابراین می توان نتیجه گرفت که سوزوکی بالنو یکی از کم استهلاک ترین هاچ بک های وارداتی به کشور باشد.


این خودرو در محور جلو دارای سیستم تعلیق مک فرسون و در محور عقب همانطور که پیشتر اشاره شد داری سیستم تعلیق نیمه مستقل محور پیچشی است. سوزوکی برای چرخ های جلو بالنو از ترمز دیسکی و در چرخ های عقب از ترمز کاسه ای استفاده کرده است. فرمان این خودرو برقی بوده و این فناوری رانندگی با آن را ساده کرده است، اما نباید از این خودرو اقتصادی انتظار یک هاچ بک چابک را داشته باشید. برای افزایش جذابیت در این خودرو از رینگ های ۱۶ اینچی استفاده شده است که می تواند مورد پسند مشتریان بازار داخلی باشد.


سوزوکی بالنو چه آپشن های دارد؟


با توجه به اینکه این خودرو هاچ بک در دسته محصولات اقتصادی در بازارهای جهانی قرار دارد، استانداردهای ایمنی اجباری در آن رعایت شده است، به عنوان مثال دوربین ۳۶۰ درجه، آینه الکتروکرومیک، ایربگ های پرده ای سرنشینان جلو، فرمان برقی، فرمان چرم دوزی، آینه های برقی تاشونده، سیستم تهویه اتوماتیک، کامپیوتر سفری، نمایشگر هوشمند، کروزکنترل و سیستم کنترل پایداری دارد. همچنین باید اشاره داشت که در این هاچ بک اقتصادی از سیستم هدآپ دیسپلی نیز استفاده شده است.